Vuokatti Sport hyvinvointiin ja lomaan

Vuokatin Urheiluopisto on monipuolinen liikuntalomakohde, josta löytyy majoituspaikkoja ja kiehtovia harrasteita jokaiseen makuun ympärivuotisesti. Majoitusvaihtoehtoina on sekä hotelli-, huoneisto- että korkeatasoista lomahuoneistomajoitusta sekä harrastamiseen kymmenittäin erilaisia liikuntapaikkoja ja -tiloja.

Vaikka meidät tunnetaan sporttisena paikkana, niin tänne saapuakseen ei tarvitse olla huippu-urheilija tai edes himokuntoilija. Majoitus- ja lomakohteena urheiluopisto sopii myös niille, joille liikkuminen ei ole se tärkein juttu.


Erinomainen sijainti

Sijaitsemme keskeisellä paikalla Vuokatissa. Talvella laskettelurinteille on matkaa vain 400 metriä. Kesällä vieraidemme silmiä hivelee kaunis järvi- ja vaaramaisema, sijaitsemmehan Särkisen rannalla. Vuokatin ulkoilu-, vaellus- ja hiihtoreiteille pääset suoraan piha-alueeltamme. Majoitus, ravintolapalvelut, kahviot ja mittava määrä sisäliikuntapaikkoja samalla tontilla.


Liikunnallista ohjelmaa

Ohjelmatarjontamme painottuu aina vuodenaikojen mukaan. Suomalaisten lomasesonkeina on tarjolla ohjattua ohjelmaa joka päivälle, lapsille ja aikuisille. Esimerkiksi talvella voi suunnata ohjaajan kanssa rinteeseen, ladulle tai lumikenkäilemään ja kesällä melomaan, sauvakävelemään tai pyöräilemään. Tutustu majoituspakettiemme sisältämiin ohjelmiin nettisivuiltamme.


Vuokatti on monipuolisin - kesät, talvet.

Ennen Vuokattiin tultiin nimenomaan hiihtämään ja laskettelemaan. Nyt aktiviteettitarjottimelta löytyy paljon muutakin.

Talvella Vuokatti tarjoaa edelleenkin hyvät laskettelumahdollisuudet, monipuoliset hiihtoladut, mutta myös muita talvisia ohjelmapalveluja huskysafareista moottorikelkkasafareihin sekä tiloja ja välineitä monenlaiseen sisäliikuntaan. Kesällä palvelu ja ohjelmatarjonta on myös yhtä monipuoinen.

Lisätietoja tiloistamme ja palveluistamme löydät täältä.

Tutustu Vuokatin tarjontaan osoitteessa www.vuokatti.fi


Kaikki yhteystietomme löydät tästä.

Majoitushaku
Tuloaika:
Lähtöaika:
Huoneita:
Aikuisia:
Lapsia:
Kampanja:
Majoitushaku
Tuloaika:
Lähtöaika:
Huoneita:
Aikuisia:
Lapsia:
Kampanja:
Esitteet
×