Liikunta- ja hieronta-alan opiskelua Vuokatin Urheiluopistolla

Vuokatin Urheiluopisto tarjoaa ammatillista perus- ja lisäkoulutusta. Koulutamme liikunta-alan, hieronnan ja valmennuksen ammattilaisia.

Liikunnanohjauksen perustutkinto on ammatillinen perustutkinto, jonka voit suorittaa päiväopiskeluna tai näyttötutkintona oppisopimuksella.

Ammattitutkintoja voit suorittaa näyttötutkintoina hakeutumalla suoraan tutkintotilaisuuksiin tai hakeutumalla valmistavaan koulutukseen, jonka aikana suoritat tutkintotilaisuudet. Valmistavaa koulutusta järjestetään päiväopiskeluna ja monimuoto-opiskeluna. Myös oppisopimusopiskelu on mahdollista.


Erinomainen sijainti

Sijaitsemme keskeisellä paikalla Vuokatissa. Talvella laskettelurinteille on matkaa vain 400 metriä. Kesällä vieraidemme silmiä hivelee kaunis järvi- ja vaaramaisema, sijaitsemmehan Särkisen lammen rannalla. Vuokatin ulkoilu-, vaellus- ja hiihtoreiteille pääset suoraan piha-alueeltamme. Majoitus, ravintolapalvelut, kahviot ja mittava määrä sisäliikuntapaikkoja sijaitsee samalla tontilla.

Vuokatin matkailukeskuksen ytimessä sijaitseva urheiluopistomme tarjoaa opiskelulle työelämälähtöisen ja liikuntaan aktivoivan opiskeluympäristön. Opiskelijanamme näet jo opintojesi aikana mitä työmahdollisuuksia liikunta- ja huippu-urheiluympäristö, kuten myös hiihto- ja matkailukeskusympäristö voivat sinulle tarjota.

Esite koulutustarjonnastammeMajoitushaku
Tuloaika:
Lähtöaika:
Huoneita:
Aikuisia:
Lapsia:
Kampanja:
Majoitushaku
Tuloaika:
Lähtöaika:
Huoneita:
Aikuisia:
Lapsia:
Kampanja:
Esitteet
×