22.2.2017 klo 11:37

Jenna Laukkasen uintileirillä motivaatiota ja monipuolisuutta – vielä ehdit ilmoittautua!

Uimari Jenna Laukkanen haluaa nimeään kantavalla uintileirillä 16. –19. maaliskuuta antaa nuoremmille lajinsa harrastajille eväitä uralla eteenpäin. Laukkanen haluaa 9–15-vuotiaille suunnatulla leirillä kannustaa ja motivoida nuoria jahtaamaan omia unelmiaan ja uskomaan itseensä.

– Minulle tärkeintä on, että pääsen työskentelemään nuorten mahdollisien lupauksien kanssa sekä auttamaan heitä tekniikan parissa tuomalla omia näkemyksiäni esille. Koen, että itselläni on paljon annettavaa nuoremmille uimareille siitä, että monella tapaa pystyy nousemaan huipulle. Haluan myös näyttää, että treenaaminen voi olla hyvin mielekästä ja monipuolista, Laukkanen sanoo.

Nyt arvokisamitalistiksi noussut sotkamolaisuimari on itse ollut aikoinaan pieni leiriläinen Hanna-Maria Seppälän leirillä Vuokatissa.

– Oli yksi suurimpia juttuja, että pääsin työskentelemään oman idolini kanssa ja saamaan häneltä tärkeitä oppeja siihen, mitä kaikkea se vaatii, jos hamuaa maailman huipulle. Toivonkin, että minun leirilläni voisi olla samanlainen vaikutus näihin leirille osallistuville nuorille, Laukkanen sanoo.

Neljän päivän huippuleiri on siis uinnin harrastajalle ainutlaatuinen mahdollisuus, jota ei kannata jättää väliin.

– Leiri on loistava tilaisuus päästää treenaamaan monipuolisiin sekä loistaviin olosuhteisiin tietenkin minun ja muiden huippuvalkkujen kanssa. Kannattaa tietenkin tulla myös pitämään hauskaa treenaamisen merkeissä, Laukkanen sanoo iloisesti leiriä jo odottaen.

Leirille ehtii ilmoittautua 28. helmikuuta mennessä.

Lue lisää ohjelmasta ja ilmoittaudu

Teksti: Heidi Lehikoinen

Kuva: Raija Närhi

Majoitushaku
Tuloaika:
Lähtöaika:
Huoneita:
Aikuisia:
Lapsia:
Kampanja:
Majoitushaku
Tuloaika:
Lähtöaika:
Huoneita:
Aikuisia:
Lapsia:
Kampanja:
Esitteet
×